Cobra napisał(a):
Drutex – Bytovia a Górnik Wałbrzych 1:1 (foto)
Krążyło kiedyś tam ,kiedyś powiedzonko wyrzucane z człeka w irytacji ze ""wpuść chłopa do biura ,to ci atrament wypije"
Chłopaki z bytowskiej drużyny pierwszy raz wychylili sie na zagraniczne zgrupowanie i od razu sobie popili (ciekawe czy z irytacji),nie jakiś tam atrament ale zapewne anyżowy turecki przysmak w płynie YENI RAKI.Płyn mocny jak cholera
No i tak biedaki/duet / ledwie zaczęli ten obóz ,a juz musieli go opuszczać.
Kierownik wyprawy uzył ładnego określenia wobec tej dwójki "relegowani"
To że wypili to wypili,kto nie pije.Ale najgorsze jest to ze pękł
wizerunek idealnej drużyny pod względem dyscypliny poza boiskowej .
Chłopaki z bytowskiej drużyny pierwszy raz wychylili sie na zagraniczne zgrupowanie i od razu sobie popili (ciekawe czy z irytacji),nie jakiś tam atrament ale zapewne anyżowy turecki przysmak w płynie YENI RAKI.Płyn mocny jak cholera
No i tak biedaki/duet / ledwie zaczęli ten obóz ,a juz musieli go opuszczać.
Kierownik wyprawy uzył ładnego określenia wobec tej dwójki "relegowani"
To że wypili to wypili,kto nie pije.Ale najgorsze jest to ze pękł
wizerunek idealnej drużyny pod względem dyscypliny poza boiskowej .
Zmieniam troche czas i miejsce akcji
Dzisiejsza prasa /moja informacja była z dnia wczorajszego/ doniosła że całe zajście miało miejsce w samolocie.
Jeżeli wierzyć by ,tłumaczeniu samych zainteresowanych to kara jaką maja ponieść jest w/g mnie trochę za surowa,no ale to już problem ich i zarządu.
Przed wylotem zarzad winien był zapoznać zainteresowanych jak należy zachowywać sie w samolocie,jeden z nich leciał pierwszy raz w życiu ( nie gestykulować za dużo i nie dotykać nawet przypadkowo muzułmanek podczas wyglądania przez "szybę"- określenie T.C.)
A tak patrząc z ukosa to widać że jest to burza w szklance wody.
Chociaz ze słów Z.L wynikać może że sprawa ma tzw drugie dno
Dzisiejsza prasa /moja informacja była z dnia wczorajszego/ doniosła że całe zajście miało miejsce w samolocie.
Jeżeli wierzyć by ,tłumaczeniu samych zainteresowanych to kara jaką maja ponieść jest w/g mnie trochę za surowa,no ale to już problem ich i zarządu.
Przed wylotem zarzad winien był zapoznać zainteresowanych jak należy zachowywać sie w samolocie,jeden z nich leciał pierwszy raz w życiu ( nie gestykulować za dużo i nie dotykać nawet przypadkowo muzułmanek podczas wyglądania przez "szybę"- określenie T.C.)
A tak patrząc z ukosa to widać że jest to burza w szklance wody.
Chociaz ze słów Z.L wynikać może że sprawa ma tzw drugie dno