miasto Bytów w internecie

Fotografia lubna
Reklama i Ogłoszenia Ogłoszenia Drobne Katalog Firm

Temp. w Bytowie: b.d.
Atrakcje na weekend. Dożynki w Nakli, tenis w Bytowie
Odpowiedz w tym wątkuZałóż nowy wątek

M.B. napisał(a):
W sobotę, 4 września w Nakli (gmina Parchowo) odbędą się Dożynki Gminne. Impreza rozpocznie się o godzinie 14:00 otwarciem i poświęceniem nowej drogi w miejscowości Nakla (trasa Kościerzyna-Bytów).

Czytaj pełny tekst artykułu
Cytuj PW Strona WWW
Poinformuj o poście moderatora forum

No rzeczywiście, ten turniej tenisa to będzie wielka weekendowa atrakcja w Bytowie.
Już widzę te gromady zawodników /zawodniczek pędzących na MOSIR aby zdązyc zapisać się na listę uczestników turnieju
Tłumy kibiców zapełnią salę MOSIRU zapewne do ostatniego miejsca
Policja w stanie pogotowia ,bo to impreza podwyższonego ryzyka.
Pózniej nagrody,lista sponsorów ,policjanci regulują ruch wyjeżdzajacych samochodów.
I koniec imprezy nazwanej ,chyba na wyrost, przez redaktora MB, atrakcją na weekend.
Moim zdaniem największą atrakcją w tę sobotę /niedzielę [[jak i na najbliższe dwa miesiące]] będą zawody sportowo--grzybiarskie.
Kto więcej zapunktuje borowików,rydzy to będzie się liczyło i wzbudzało emocje.
Ruch dla wszystkich ,bo nie ma co ukrywać sezon grzybowy potrafi rozruszać każdego i to bez specjalnego namawiania i reklamy.
Hasło "ruch to zdrowie" przyda się każdemu.
Natomiast hasło "grzyb to zdrowie " oj ,tu już bym uważał,
Ukłony w stronę red.MB //coś mi inicjały pachną Bronkiem M.z kuriera ,może się mylę//

Cytuj PW Wyślij e-mail

Moim skromnym zdaniem, dla każdego coś innego :-)
Jeden jest miłośnikiem „grzybów”, drugi natomiast tenisa :-) Pozdrawiam
M.B. ;-)
Cytuj PW

Oj mylisz się mezzo. Nie gniewaj się, ale mnie tym rozbawiłeś ;)

--
Cytuj PW Wyślij e-mail Strona WWW

Moi drodzy !! Marcelino i Adam.
Dobrze wiecie że ten artykulik napisałem trochę w formie żartu,trochę prowokacyjnie licząc na czyjś odzew.Fajnie że raczyliście wyrazić swoją opinię i zdanie.
Adam Twoje rozbawienie jest i moją radochą.Jeszcze raz użyję zwrotu MOŻE SIĘ MYLĘ ,ale niech zgadnę - MB to jest część "marceliny"???
Znam b.dobrze redaktora z kuriera i zacząłem go niecnie posądzać ze incognito dorabia na forum GBY.
W ramach sobotnich atrakcji poszedłem na mecz piłkarski,mimo satysfakcji z wyniku ,,z samej gry bytowskich piłkarzy już satysfakcji ze stadionu nie wyniosłem // nasi b.ładnie zaprezentowali sie w grze tylko przez pierwsze 5 minut-- moja opinia //
A co do grzybków i sportu w pojęciu ogólnym ,to w naszym bytowskim i nie tylko ,społeczeństwie KULTURA KONSUMPCYJNA zawsze wygra z KULTURĄ FIZYCZNĄ
Trzymajcie sie ciepło bo jesień nadchodzi.Pozdro.
Cytuj PW Wyślij e-mail

Odpowiedz w tym wątkuZałóż nowy wątek
Opcje tematu

REKLAMA
PolmorDrutex SA. Najlepsze okna... Bez kitu!!!